viernes, 2 de junio de 2017

Evolució i canvi


Benvinguts a aquesta entrada final del blog de l'assignatura Basis Didàctiques i Disseny Curricular. Avui una etapa arriba a la seva fi, i és que estem a la fi de quadrimestre, la qual cosa comporta el final d'aquestes entrades.


Al llarg d'aquests mesos hem vist i après moltes coses, com l'ús de les eines socials amb finalitats acadèmiques, com per exemple Twitter (pel qual haig de reconèixer que em segueixo sentint una negada) Instagram o Blogger. Si voleu més informació sobre l'ús que hem donat a aquestes aplicacions i les impressions que he pogut extreure d'ella de forma personal, podeu visitar la següent entrada on aquesta tot explicat.

Així mateix, han estat uns mesos de molt treball, on hem parlat de temes com Tonucci, Zabala, el currículum, les competències o l'avaluació. He de reconèixer que de la gran majoria d'ells no tenia ni idea, o almenys no una idea més enllà per molt que ja hagues fet una vegada la assignatura. Però ara és diferent; ara tinc una idea més àmplia del que és el món de l'educació, que hi ha errors en els quals com a futurs mestres no podem tornar a caure, sinó aprendre d'ells; que encara hi ha molt treball per fer, i tot comença per tractar de rebre la millor educació possible per a nosaltres, que després transmetrem als nens.En iniciar l'assignatura de Bases Didàctiques, vam crear un video sobre que tipus de professors volíem ser.

Aquesta  activitat ens va cridar molt l'atenció ja que la vam veure molt interessant i creativa, i seria una bona forma de plantejar-nos com volem ser amb els nostres alumnes.
El primer video que varem crear en grup, ens va resultar bastant bé, i considerem que tenia tot el que volíem fer una vegada que siguem professors.
Ara, se'ns ha demanat el mateix treball, i heus aquí on hem pogut veure la nostra evolució al llarg d'aquests mesos, ja que iniciem el treball amb una sèrie de coneixements bàsics i ho hem acabat amb uns coneixements totalment superiors.


En conclusió, aquesta activitat l'he trobat molt interessant per desenvolupar els nostres coneixements i veure l'evolució que hem obtingut d'aquests.

Aquesta activitat m'ha fet reflexionar molt sobre quin tipus de professor vull ser, ja que sempre he volgut ser professora, però mai m'he parat a pensar com vull ser.

Sens dubte, m'agradaria tornar a crear el mateix video d'aquí a un temps, per així veure el meu inici i el meu final.

La vida es com un joc d'escacs hi ha que viure per un objectiu i és superarte a tú mateix

No hay comentarios:

Publicar un comentario